Din seria “ce am mai aflat până la 30 de ani”, ca voi toți, mai descopăr câte una pe internet de mă lasă mască. Ultima am descoperit-o pe Youtube Shorts, cu cafeaua și sunt sigur că mulți dintre voi nu o știți.
În trecut (să zic vreo șapte ani?) Am mai găsit un video despre cum am putea pune sare în amestecul de cacao și lapte pentru a lua amăreala cacaoei (nu știu dacă așa se scrie, aștept cearta).
Ei bine, aparent se poate face asta și cu cafeaua, chiar dacă o bei seacă sau cu zahăr. Un vârf de unghie de sare pusă în cafea, amestecat și brusc cafeaua nu mai e amară!
Să ne înțelegem, tot gust de cafea are, dar nu e amară să te strâmbi la ea continuu. E bună mai ales că eu o beau fără zahăr. E un lucru nemaipomenit, asta datorită sării, care e un potențiator excelent de gust în preparate.
Na, barista mă fac dacă nu mai merge cu ingineria!
(sursa foto: Freepik)